Gastvrijheid in de

Dienstverlening

Dienstverlening 

Meer dan tevreden klanten

In facilitaire en overige dienstverlening vindt de klant het vanzelfsprekend dat de dienst in orde is. Echt 'scoren' kunt u alleen met persoonlijke aandacht. Wat houdt je tegen? Tijdgebrek, de lastige klant, de S.O.P.'s en S.L.A.'s? Ik kan u helpen bij het maken van juiste keuzes. U tools aanreiken om ervoor te zorgen dat de klant méér dan tevreden is. Maar is uw organisatie bereid om buiten de gebaande paden te gaan?
Theek5

Klantgerichte dienstverlening

“Onze bibliotheekorganisatie heeft altijd hoog ingezet op, en ruim aandacht gehad voor klantgerichte dienstverlening. Toch wilden we dit graag nog verbeteren. […] Wat zo plezierig is aan de werkwijze van SMILE, is dat Maurits steeds samen met ons meedacht over de inhoud en de te bereiken doelstellingen. […] Waar bij sommigen een eerste reactie was: “Wat moet ik daar gaan doen, ik heb al zoveel trainingen gevolgd”, was na afloop van het traject iedereen enthousiast. Dit kwam door de sympathieke, positieve en motiverende wijze van aanpak. Men werd zich bewust van het eigen gedrag zonder dat men zich ‘op je plaats gezet’ voelde.

Annette Wierikx
Bibliotheek Theek 5
Oosterhout NB

Referenties in de dienstverlening

Gastvrijheid in een andere sector

Retail.


Maakt u zich zorgen over de concurrentie van e-commerce? Ga dan op zoek naar dat wat uw winkel onderscheidend maakt. Werken aan de kracht van persoonlijk en professioneel contact.

Horeca.


Gastvrijheid en horeca zijn onlosmakelijk verbonden. Maar ben je gastvrij omdat het er nu eenmaal bij hoort of omdat je het echt wilt? Hostmanship gaat net die stap verder. De gast echt blij maken leidt niet alleen tot betere reviews, maar ook tot meer omzet en resultaat. 

Zorg.


Wilt u dat de relatie met de patiënt vanuit het ‘protocol’ komt of vanuit het hart? We kunnen de vaak zo ongrijpbare aandacht wel voelbaar maken. De beleving van de patiënt of bezoeker wordt vooral bepaald door het persoonlijk contact.
Meer informatie over gastvrijheid?