Gastvrijheid in de

Horeca

Horeca

Gastvrij: tevreden of loyale gasten?

Wat zorgt ervoor dat uw gasten terug komen? Wat hebben emotie en het onbewuste te maken met excellente dienstverlening? Hoe kun je de gast op een
positieve manier beïnvloeden? Op deze én andere vragen geven we antwoord. We kijken naar de rol de iedere medewerker speelt in de beleving van de gast. De gemiddelde besteding van de gast wordt niet verhoogd door gelikte verkooppraatjes, maar is het gevolg van positieve aandacht, aangevuld met suggesties op basis van kennis en enthousiasme. Daarnaast kan ik u helpen bij de borging van de aangeleerde vaardigheden. Wat is de rol van de leidinggevende?

2202 2
Van der Valk Hotels

Niet lullen maar poetsen!

Een bedrijf waar hard werken en gastvrijheid belangrijke waarden zijn. Daarom ook succesvol. Maar wat doe je er als leidinggevenden aan om onder die hoge verwachtingen de medewerkers ook echt gemotiveerd te houden? Daarvoor gingen we met de management teams van verschillende hotels aan de slag met de Golden Circle (Simon Sinek). Wat vind je nu echt belangrijk, wie en wat wil je zijn en hoe vertaal je dat naar gastvrij gedrag én effectief leiderschap? Welke keuzes maak je zonder afbreuk te doen aan de kernwaarden van je bedrijf? Dat betekende in een aantal gevallen afscheid nemen van oude manieren, maar vooral ook trots zijn op kansen en mogelijkheden.


Referenties in de horeca

Gastvrijheid in een andere sector

Retail.


Maakt u zich zorgen over de concurrentie van e-commerce? Ga dan op zoek naar dat wat uw winkel onderscheidend maakt. Werken aan de kracht van persoonlijk en professioneel contact.

Zorg.


Wilt u dat de relatie met de patiënt vanuit het ‘protocol’ komt of vanuit het hart? We kunnen de vaak zo ongrijpbare aandacht wel voelbaar maken. De beleving van de patiënt of bezoeker wordt vooral bepaald door het persoonlijk contact.

Dienstverlening.


Bent u het ermee eens dat het feitelijk contact tussen dienstverlener en klant de relatie kan maken of breken? Het is u misschien niet altijd duidelijk hoe u dat contact tot z’n recht kunt laten komen. Kunt u de klant niet iets meer geven dan wordt verwacht?
Meer informatie over gastvrijheid?